росіяни знищують цивільні об’єкти, щоб убити в українців відчуття дому – Зеленський

росіяни знищують цивільні об’єкти, щоб убити в українців відчуття дому – Зеленський

Фото
Укрінформ
російські загарбники цілеспрямовано наводять артилерію та ракети на цивільні об’єкти в Україні, щоб знищити в українців весь простір життя і відчуття дому.

Про це написав Президент Володимир Зеленський у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Кожна людина має свій домашній простір. І це не лише окрема квартира або будинок. Це частина міста чи села, де людина спілкується, працює, зустрічається з друзями, кохає, виховує дітей. російські окупанти розстрілюють із танків житлові будинки, накривають міські квартали з артилерії та наводять ракети на цивільні об’єкти саме для того, щоб знищити весь цей простір життя, щоб убити відчуття дому», - зазначив він.

Президент традиційно опублікував щоденну підбірку фото про наслідки повномасштабного вторгнення рф в Україну та український спротив загарбникам.

Читайте також: Ворог нічого не може зробити на полі бою: Зеленський показав світлини українських військових

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Zelenskiy / Official

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-