У Трускавці для туристів запровадили картку мандрівника

У Трускавці для туристів запровадили картку мандрівника

Фото
Укрінформ
Курортний Трускавець впровадив для гостей і містян «Truskavets city card». Це квиток, що передбачає безкоштовний вхід у музеї, знижки на екскурсії, оздоровчі послуги та обіди в закладах громадського харчування.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, передає Укрінформ. 

"Квитки такого типу – популярна практика в туристичних містах, вони є в Барселоні, Римі, Відні, Стамбулі, Львові, Києві, Дніпрі, а тепер – у Трускавці. Ця практика дозволяє гостям відвідати більшу кількість цікавих локацій і водночас отримати приємний бонус – знижки чи безкоштовні послуги", - пояснює Наталя Табака, керівниця управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації.

"Truskavets city card" є вхідним квитком до Музею історії міста, а також художнього музею Михайла Біласа. Картка мандрівника також дозволяє зекономити 15% на театралізованій екскурсії "Легенди давнього курорту". З такою ж знижкою можна скористатися послугами центру здоров’я і побувати на японському лікувальному масажі. А ще 10% зекономити на харчуванні у 5 ресторанах, які приєдналися до проєкту. До "Truskavets city card" продовжують приєднуватись заклади гостинності. Зараз загалом налічується 10 закладів і послуг. Надалі обіцяють розширювати їх кількість і спектр.

Читайте також: У Трускавці відкрили Карпатський офіс українсько-польської співпраці

Кожен охочий може придбати "квиток мандрівника" в офісі Трускавецького інформаційно-курортного центру (вул. Бориславська, 1). Його ціна – 100 грн.

У інформаційно-курортному центрі Трускавця зауважують, що в перші дні впровадження картки мандрівника нею вже скористались більше ніж 50 осіб.

Фото: loda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-