Mamont Fest став безкоштовним для відвідувачів

Mamont Fest став безкоштовним для відвідувачів

Укрінформ
Фестиваль Mamont Fest, який 6 серпня уп’яте розпочнеться на Чернігівщині, завдяки виграному гранту буде безкоштовним для відвідувачів.

Про це у Фейсбуці в анонсі заходу повідомили його організатори, передає Укрінформ.

"Ми раді повідомити, що для тебе і твоїх друзів цього року вхід на Mamont Fest безкоштовний", – йдеться у дописі.

Пізніше з’явилася інформація, що Mamont Fest "Єднання племен" виграв грант у розмірі 55 тис. грн та увійшов до топ-5 українських проєктів у межах Програми молодіжних ініціатив. Конкурс проводило Агентство з розвитку приватної ініціативи за фінансової підтримки National Endowment for Democracy (США).

Фестиваль традиційно відбудеться на території Мезинського національного природного парку, цього разу – в селі Радичів Понорницької громади.

Програма фестивалю розрахована на добу. У ній – численні розваги, майстеркласи, екскурсії, сплави на каяках, "ігри кроманьйонців", "битва талантів", "полювання та поїдання здобичі", "дикі танці" до світанку. Також на фесті можна буде придбати справжні кролевецькі рушники, постріляти з лука, виготовити прикраси, подібні тим, які носили первісні люди. А ще скуштувати "стейк із мамонта", випити коктейль "Свіжа кров", осідлати шестиметрового "монстра".

Читайте також: На Тернопільщині відбудеться міжнародний фестиваль «Дзвони Лемківщини»

Більше про Mamont Fest 2021 можна дізнатися зі сторінки фестивалю у Фейсбуці.

Mamont Fest проводиться з 2016 року неподалік Мезинської палеолітичної стоянки первісної людини, де були знайдені найдавніші у світі ударні музичні інструменти, виготовлені з кісток мамонта (вони зберігаються в Мезинському археологічному музеї). І тому головний меседж заходу – "народжені вільними та творчими".

Фестиваль цікавий тим, що його учасники намагаються відтворити побут первісних людей – племен кроманьйонців, які жили у цих краях 20 тис. років тому, та атмосферу, яка тут панувала. Вони будують стародавні житла, вбираються у шкіри, танцюють дикі танці тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-