На Миколаївщині відремонтували дорогу до Очакова

На Миколаївщині відремонтували дорогу до Очакова

Велике будівництво
Укрінформ
У Миколаївській області за програмою Президента «Велике будівництво» завершили ремонт 37-кілометрової ділянки на трасі Т-15-13 Нечаяне – Очаків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Миколаївської обласної державної адміністрації у Фейсбуці.

«Траса Т-15-13 Нечаяне – Очаків ще минулого літа була в плачевному стані. Щоб дістатися до курортного містечка Очаків та Чорноморської коси, туристи та жителі Очаківщини були змушені об'їжджати розбитий маршрут польовими дорогами та узбіччями», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що під час ремонту відновили всі 37 км траси, поклавши два шари нового асфальтобетону. Наразі на окремих ділянках автошляху тривають фінальні роботи: укріплення узбіч, влаштування бортового каменю і бар’єрів, встановлення автопавільйонів і дорожніх знаків, нанесення розмітки.

«Для збереження оновленого дорожнього полотна перед Очаковом встановлено комплекс автоматичного габаритно-вагового зважування в русі. WIM-система дає змогу фіксувати порушення перевізниками вагових норм та габаритних параметрів, а також зберегти оновлений автошлях від передчасного руйнування», – додали в ОДА.

Читайте також: На Рівненщині відновлюють дорогу до найпрозорішого в Україні озера

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч за програмою Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» оновлюють не лише центральні, а й місцеві дороги. За словами координатора програми, заступника голови Офісу Президента Кирила Тимошенка, з 6 500 км доріг, які побудують і відремонтують до кінця поточного року, 2 000 км – місцеві дороги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-