У Трускавці відкриють Карпатський офіс українсько-польської співпраці

У Трускавці відкриють Карпатський офіс українсько-польської співпраці

Укрінформ
У Трускавці у середу, 4 серпня, стартує робота Карпатського офісу українсько-польської співпраці (Karpackie Biuro Współpracy Ukraińsko-Polskiej).

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА, передає Укрінформ. 

«Головна ідея створення Офісу – налагодження контактів і якісна співпраця між Україною та Польщею в різноманітних сферах, головною з яких є популяризація туристичної та інвестиційної привабливості частини Східних Карпат, які охоплюють гористу місцевість України та Польщі з їхнім рекреаційним і оздоровчим потенціалом», – розповіли організатори.

Ще одна стратегічна мета відкриття такої установи – сприяння та підтримка дружніх і добросусідських відносин через об’єднання і кооперацію зусиль між громадянами, урядовими й неурядовими організаціями обох країн, пропагування культури обох народів, збереження спільних природних, історичних та культурних надбань і цінностей.

Читайте також: Депутати Львівщини підтримали надання Трускавцю статусу державного курорту

Створили установу спільними зусиллями Міжнародного центру «Європейська інтеграція України» і департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва Львівської ОДА за підтримки Генерального консульства Польщі у Львові.

Розташовуватиметься головний Офіс в готельно-курортному комплексі «Карпати» у Трускавці.

Тут будуть проводити спільні заходи: симпозіуми, конференції, круглі столи тощо. Офіс стане майданчиком для обміну досвідом та реалізації спільних проєктів.

Надалі філії Офісу співпраці планують відкрити й у інших містах та курортних населених пунктах карпатського регіону України. Організацію і координацію діяльності Офісу здійснюватиме МЦ «Європейська інтеграція України».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-