На Харківщині відремонтують дорогу до санаторію «Березівські мінеральні води»

На Харківщині відремонтують дорогу до санаторію «Березівські мінеральні води»

Велике будівництво
Укрінформ
У Харківській області у 2021 році за програмою Президента «Велике будівництво» дорожники відремонтують трасу Т-21-12 Пересічне – Березівське – /М-03/ з під'їздом до санаторію «Березівські мінеральні води».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Харківській області у Фейсбуці.

Загальна довжина ділянки, на якій запланований ремонт, становить 6,9 км. Станом на зараз уже почалися підготовчі роботи. Дорожники розпушують старе асфальтобетонне покриття, проводять земляні роботи, а також вирубування порослі.

«У планах, крім виконання робіт по основному проїзду, відновити та укріпити узбіччя, примикання та з’їзди, очистити смугу відведення від порослі, нанести дорожню розмітку та встановити нові дорожні знаки», – йдеться у повідомленні служби автодоріг області.

Березівські мінеральні води (Бермінводи) – бальнеологічний, переважно питний, курорт, що розташований за 25 км на захід від Харкова. Є одним з найстаріших подібних європейських курортів.

Читайте також: «Козацьке коло» на Хортиці готове на 60%

Як повідомляв Укрінформ, координатор програми «Велике будівництво», заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко розповів, що у 2021 році по всій Україні буде відремонтовано та побудовано 6 500 км доріг європейської якості та 150 мостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-