У Черкасах проведуть мотофестиваль

У Черкасах проведуть мотофестиваль

Укрінформ
У Черкасах 30 липня – 1 серпня відбудеться мотофестиваль «Дорога на Січ». Дійство відбудеться на території дитячого оздоровчого табору «Дахнівська Січ», розташованого на околиці міста.

Про це повідомляє Черкаська міська рада, передає Укрінформ.

До Черкас прибудуть тисячі учасників та гостей з України та з-за кордону, яким запропонують цікаву шоу-програму.

«Приємно відзначити, що кожного року фестиваль збирає все більше й більше прихильників. Тож не дивно, що він вже став традиційним і одним із найпопулярніших. Це один із наймасштабніших тематичних фестивалів не тільки в Черкасах, але й в Україні!”, – сказав міський голова Анатолій Бондаренко.

Читайте також: В Україні відбудеться перший історичний фестиваль «Шабелина»

За словами одного із організаторів фестивалю Юрія Перкіна, територію табору активно облаштовують для приймання, розміщення та влаштування розваг. Фестиваль відбудеться в своїх найкращих традиціях: концерти за участі відомих українських гуртів і виконавців, цікаві конкурси, інтерактивні змагання та навіть заплановано встановлення Національного рекорду України на найбільшу мотоколону.

Фестиваль «Дорога на Січ» відбувається вже дев’ятий рік поспіль. Окрім цього, на Черкащині проводять байкерський фестиваль «Тарасова гора» в Каневі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-