Єгипет оновив правила в'їзду

Єгипет оновив правила в'їзду

Укрінформ
Міністерство охорони здоров’я Єгипту видало нові правила щодо в’їзду іноземців, які прибувають до країни.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Khaleej Times.  

У мандрівників, які за 14 днів до прибуття в Єгипет перебували в одній із країн з високим поширенням мутованих штамів коронавірусу (Індія, Бангладеш, Пакистан, Бутан, М’янма, Шрі-Ланка, В'єтнам, Бразилія і країни Латинської Америки), перевірятимуть сертифікати про вакцинацію. Документи мають бути видані сертифікованими лабораторіями та мати QR-код для перевірки, підкреслили у МОЗ Єгипту. Також цих туристів зобов’яжуть після прибуття в Єгипет пройти швидкий ПЛР-тест. Якщо результат тесту на COVID-19 виявиться позитивним, туриста помістять до медичного закладу.

Від туристів, які прибувають до Єгипту з країн, що не належать до наведеного вище переліку, вимагатимуть сертифікат щеплень із QR-кодом, виданим сертифікованою лабораторією. Єгипет дозволяє в'їзд вакцинованим мандрівникам, які отримали другу дозу вакцини або ж одноразову вакцину Johnson & Johnson щонайменше за 14 днів до прибуття у Єгипет. Якщо такого сертифіката немає, туристи мають пред’явити негативний ПЛР-тест.

Читайте також: У Єгипті планують створити україномовну «гарячу лінію» для туристів

Єгипет приймає всі вакцини, схвалені Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Єгипетським управлінням лікарських засобів, наголосили у МОЗ країни.

Як повідомляв Укрінформ, Таїланд вперше від початку пандемії коронавірусу відкрив популярний туристичний острів Пхукет для вакцинованих від COVID-19 іноземців. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-