Україна поверне додому понад 500 туристів, які застрягли у Греції – МЗС

Україна поверне додому понад 500 туристів, які застрягли у Греції – МЗС

Укрінформ
25-26 червня понад 500 українських туристів зможуть повернутися додому із Греції.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє МЗС у Фейсбуці

Авіарейси відбудуться за маршрутами: Салоніки – Київ, Салоніки – Львів, Іракліон – Київ.

Як нагадали у МЗС, раніше міністр закордонних справ Дмитро Кулеба мобілізував ресурси дипломатичної служби на допомогу українським туристам у Греції після призупинення діяльності грецької туристичної компанії Mouzenidis Travel.

Посольство України в Афінах та консульство України в Салоніках разом з Державним агентством розвитку туризму та українськими туроператорами працюють над розв’язанням проблем із поселенням в готелях і поверненням українських туристів на Батьківщину.

Читайте також: Консульство України в Салоніках відкрило «гарячу лінію» для українських туристів

Для уникнення проблемних ситуацій клієнти Mouzenidis Travel перед поїздкою до Греції мають обов’язково зв’язатися з готелем для перевірки дійсності придбаного туру.

Для отримання допомоги у Греції потрібно звертатися на цілодобові "гарячі лінії" Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic: +306932765606 та Консульства України в Салоніках / Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη: +306907962985. 

Як повідомляв Укрінформ, у січні київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України виявило ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції в діях 10 туристичних операторів України. За результатами дослідження, відділення ТОВ «Музенідіс тревел Україна» (Mouzenidis Travel)  розміщували неточну інформацію про вартість продукту.

24 червня у МЗС повідомили, що консульство України в Салоніках відкрило «гарячу лінію» для допомоги українським туристам, які не можуть скористатися послугами  компанії Mouzenidis Travel.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-