Нацгвардійці розпочали патрулювання курортних місць на заході України

Нацгвардійці розпочали патрулювання курортних місць на заході України

Укрінформ
Військовослужбовці Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України взялися до виконання завдань з охорони громадського порядку в курортних місцях заходу України.

Про це інформує пресслужба НГУ, передає Укрінформ. 

"З настанням курортного сезону до місць масового відпочинку прямує велика кількість громадян, охочих оздоровитися, але, на жаль, де є велика кількість туристів, там, за статистикою, є й особи, які не цураються в незаконний спосіб покращити своє матеріальне становище чужим коштом. З метою забезпечення безпеки відпочивальників та місцевих мешканців, підтримання публічного порядку, запобігання правопорушенням у місцях масового відпочинку громадян будуть нести службу військовослужбовці Національної гвардії України", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, нацгвардійці охоронятимуть громадський порядок на прибережних територіях сіл Світязь, Мельники та урочища Гряда.

Як уточнюється, окрема увага зосереджуватиметься на безпеці дітей під час літнього відпочинку. Тож нацгвардійці стежитимуть за дотриманням порядку на території дитячого табору «Супутник», що розташований на Світязі.

Читайте також: На Закарпатті відбудеться фестиваль ковалів «Гамора»

Нацгвардійці нестимуть службу і в селищі міського типу Верховина Івано-Франківської області, поблизу озер Міське та Німецьке у Івано-Франківську і на території реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро» на Рівненщині.

Як повідомляв Укрінформ, 13 травня у середмісті Івано-Франківська відновив службу велопатруль.

23 травня велопатрульні у Львові відкрили свій 4-й сезон.

27 травня у Харкові цього сезону запрацював велопатруль.

Фото: Нацгвардія

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-