На Львівщині відкриють нову туристичну локацію з тисячами лавандових кущів

На Львівщині відкриють нову туристичну локацію з тисячами лавандових кущів

Укрінформ
Поблизу Львова відкриють нову туристичну локацію – «Казкові поля» із тисячами лавандових кущів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

«У селі Стрілки Бібрської громади вже у суботу, 19 червня, відкриють «Казкові поля» – нову туристичну локацію Львівщини, прогулянкову місцину з плантацією квітів, зокрема одним із найбільших лавандових полів в Україні», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на території «Казкових полів» є кафе, дитячий майданчик і крамниця, де можна придбати продукти, сувеніри й товари для саду. Також тут доступні екскурсії на розсадник декоративних рослин.

Читайте також: Найбільше в Україні лавандове поле висадили на Буковині

Квіткові поля у селі Стрілки відкриває на території свого розсадника одне з найбільших підприємств в Україні, що займається розведенням декоративних рослин для озеленення. Його директор Назарій Зінько зауважив, що на території також буде можливість проведення концертів, свят і корпоративів просто неба.

За словами Зінько, загалом для прогулянок і фотосесій тут доступно 10 га території, висаджено 26 тис. квіткових кущів понад 40 сортів, які найкраще цвітуть у кліматичних умовах України, серед родів рослин – лаванда, гортензія, вейгела, спірея.

Фото: ЛОДА
Фото: ЛОДА

Наразі на території «Казкових полів» квітнуть вейгели, а в середині липня розцвіте ще й найбільше в Україні поле гортензій.

В ОДА повідомили, що «Казкові поля» будуть відкриті для гостей з 19 червня щодня з 10:00 до 19:00. Вартість вхідних квитків на територію – 50 грн, є знижки для дітей і пільгових категорій (30 грн).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-