Міжнародну туристичну виставку UITT перенесли на квітень

Міжнародну туристичну виставку UITT перенесли на квітень

Укрінформ
Міжнародну туристичну виставку UITT: «Україна – подорожі та туризм», яка мала відбутися 24-26 березня, перенесли на квітень через запровадження в Києві «червоної» зони карантину.  

Як передає Укрінформ, про це організатори поінформували у Фейсбуці.

«Повідомляємо вам, що ухвалене рішення Київської міської державної адміністрації, а саме протокол Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №20 від 18.03.2021 року, про запровадження суворих карантинних обмежень на території міста Київ у період з 20.03.2021 до 09.04.2021 включно зробили неможливим проведення наших березневих подій у раніше анонсовані терміни», – йдеться в дописі.

Читайте також: У Миколаєві стартує школа креативного туризму

Зазначається, що виставку перенесли на 12-14 квітня 2021 року.

«Команда Premier Expo провела консультації для визначення оптимальних термінів для проведення виставки. Ми спілкувалися з усіма групами стейкхолдерів: з учасниками, відвідувачами, асоціаціями та іншими громадськими організаціями, виставковим майданчиком, міською владою та МОЗ», – написали організатори.

Всі придбані вхідні квитки на виставку і попередні електронні реєстрації відвідувачів залишаються дійсними, і їх можна буде використати у квітні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-