У Швеції про соціальну дистанцію туристам нагадуватимуть «середньовічні лицарі»

У Швеції про соціальну дистанцію туристам нагадуватимуть «середньовічні лицарі»

Відео
Укрінформ
Влада шведського острова Готланд скористається послугами «лицарів» для допомоги в контролі дотримання туристами правил профілактики в межах боротьби з поширенням коронавірусу.

Про це повідомляє The Local.

«Місцева влада на острові Готланд вдалася до послуг «лицарів» з регіональної групи середньовічної реконструкції Torneamentum для допомоги щодо скорочення ризику поширення коронавірусу», – йдеться в повідомленні.

Цього літа «лицарі» патрулюватимуть найпопулярніші місця відпочинку в Готланді, зокрема пляжі в середньовічному місті Вісбі, нагадуватимуть туристам про необхідність дотримання соціальної дистанції, частіше мити руки і залишатися вдома у разі появи симптомів.

Керівник проекту Torneamentum Леннарт Борг переконаний, що люди швидше дослухаються до порад, якщо їх даватимуть кінні лицарі у повному «бойовому» спорядженні.

Читайте також: Страхування від COVID-19 та дотримання вимог карантину: як безпечно відпочити в Туреччині

На цей час острів Готланд – один з регіонів у Швеції, які найменше постраждали від пандемії COVID-19, там було підтверджено лише 206 випадків коронавірусу, з них 6 летальних. Однак місцева влада побоюється зростання кількості інфікованих, якщо туристи не дотримуватимуться правил безпеки і гігієни.

Як повідомлялося, станом на ранок 22 липня у світі зареєстровано 15 096 315 випадків коронавірусу, з них 11 352 діагностували за минулу добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-