На Київщині з’являться лавандові поля

На Київщині з’являться лавандові поля

Укрінформ
На території дендропарку під Києвом "Добропарк" взялися за створення нової локації – лавандових полів з понад двома десятками тисяч кущів цієї рослини.

Про це повідомляє пресслужба парку на сторінці в Facebook

"Лавандовому полю бути! Саме зараз наші садівники висаджують 25 тисяч кущів лаванди, примножуючи колекцію "Добропарку". Вже наступного року хвилясті лінії перетворяться на лавандові ріки... І зовсім скоро ця сонячна галявина стане місцем естетичної насолоди, купи гарних фото, дихальної терапії, спокою та єднання з прекрасним від раннього літа, до самої осені", – йдеться в дописі.

Зазначається, що офіційне відкриття "Добропарку" заплановано на 18 червня. Сезон в дендрологічному парку відкриють відразу два фестивалі: петуній і фестиваль арт-об’єктів "Доброфест".

Читайте також: У Мукачеві на площі в кілька гектарів квітнуть дикі маки

"Асоціація українських флористів ексклюзивно для нашого парку готує фестиваль арт-об’єктів "Доброфест". Флористи з різних куточків країни вже почали створювати надзвичайні 3D-об’єкти з природного матеріалу та квітів. Впевнені, що вони стануть прикрасою нашого парку, а також оригінальними фотозонами для гостей. Флористичні арт-об‘єкти в самому серцi нашого "Добропарку", уквітчаного петуніями, сурфініями, бегоніями та лавандою – все це створить насправді захопливе видовище", – повідомили в "Добропарку".

Фото: @dobropark.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-