Херсонщина на травневі свята посилить заходи безпеки у приморських районах

Херсонщина на травневі свята посилить заходи безпеки у приморських районах

Укрінформ
На травневі свята в Херсонській області не закриватимуть проїзд до курортних прибережних зон, проте поліція посилить заходи безпеки в приморських районах.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у відділі комунікації поліції області.

"У період з 1 по 3 травня поліція Херсонської області посилює заходи безпеки для підтримання публічного порядку та дотримання громадянами карантинних обмежень, зокрема, в курортних Садовському та Голопристанському районах. Там будуть встановлені додаткові КПП для проведення температурного скринінгу водіїв та пасажирів, а також посилене патрулювання прибережних зон", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив начальник головного управління Національної поліції Херсонської області Олександр Прокудін, посиливши заходи безпеки, проїзд до курортних прибережних зон не закриватимуть.

Зокрема, на в’їзді до міста Скадовськ, селищ міського типу Лазурне та Залізний Порт будуть встановлені карантинні мобільні пости, де працівники поліції спільно з рятувальниками проводитимуть температурний скринінг громадян. У прибережній зоні цих населених пунктів працюватимуть посилені патрулі працівників поліції, які проводитимуть з громадянами інформаційно-роз’яснювальні бесіди щодо важливості дотримання правил карантину. Також поліцейські патрулі нестимуть службу біля лісопаркових зон, щоб не допустити виникнення пожеж.

Читайте також: На Херсонщині заборонили святкувати травневі у лісі

Як раніше повідомляв Укрінформ, на Херсонщині до 4 травня ввели додаткові карантинні обмеження у чотирьох населених пунктах області та введено обмеження на відвідування лісів.

Уряд з 12 березня запровадив в Україні карантин з метою протидії поширенню коронавірусної інфекції COVID-19. Зокрема, було закрито заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек, автозаправок і банків. Зупинено роботу метрополітенів у Києві, Харкові та Дніпрі, рух наземного транспорту в містах, припинено міжміське й міжобласне автомобільне, залізничне та авіасполучення.

Наразі карантин в Україні продовжено до 11 травня 2020 року.

Станом на 30 квітня в Україні лабораторно підтверджено 10 406 випадків захворювання на COVID-19, одужали 1 238 осіб, летальних випадків 261. За добу зареєстровано 540 нових випадків COVID-19.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-