На болоті Ширковець облаштують оглядові вежі для туристів

На болоті Ширковець облаштують оглядові вежі для туристів

Укрінформ
На Долинщині Івано-Франківської області розпочали роботу над реалізацією інвестиційного проєкту з європейським фінансуванням, у межах якого створять оглядові вежі та лісову школу.

Про це перший заступник голови Долинської райдержадміністрації Віктор Громиш заявив під час зустрічі з головою ГО "Туристична асоціація Івано-Франківщини" Оксаною Федорович та працівниками управління економічного розвитку і торгівлі, а також відділу регіонального розвитку та будівництва РДА, повідомляє пресслужба Івано-Франківської ОДА.

Проєкт "Карпатські лісові школи – пілотне співробітництво для охорони природи та екологічної освіти" реалізовуватимуть на Долинщині за понад 600 тис. євро в межах Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства "Угорщина-Словаччина-Румунія-Україна 2014-2020".

Читайте також: На Прикарпатті створили онлайн-магазин етнотурів Гуцульщиною

Підписання грантових контрактів Програми на загальну суму фінансування з коштів Євросоюзу 1,7 мільйона євро відбулося нещодавно в Івано-Франківську. Ініціатива "Карпатські лісові школи – пілотне співробітництво для охорони природи та екологічної освіти" стала одним із чотирьох переможців другого конкурсу проєктів Програми.

Проєкт передбачає облаштування інфраструктури з оглядовими вежами для туристів на заповіднику державного значення – болоті Ширковець – та створення Лісової школи на базі центру спадщини Вигодської вузькоколійки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-