Вхід до римського Колізею здорожчає

Вхід до римського Колізею здорожчає

Укрінформ
Щоб відвідати одну з найвідоміших визначних пам'яток Італії - Колізей, - туристам доведеться заплатити на чотири євро більше.

З 1 листопада 2019 року вартість найдешевшого вхідного квитка до давньоримського амфітеатру зросте з 12 до 16 євро, повідомляє The Local.

Відвідування арени, а також глядацьких рівнів, що зараз коштує 14 євро, збільшиться до 18.

Як і зараз, усі квитки до Колізею включатимуть вхід на Римський Форум і Палатинський пагорб. Але якщо зараз комбіновані квитки дійсні впродовж двох днів поспіль, з листопада основний квиток діятиме один день.

Відповідно до нової системи, туристи мають придбати більш дорогий квиток за 18 євро, якщо хочуть розтягнути відвідування великих археологічних пам'яток на два дні.

Читайте також: У Римі туристам заборонили сидіти на Іспанських сходах

Вхід до Колізею залишиться безкоштовним для дітей до 18 років, а також деяких викладачів і студентів, і коштуватиме лише 2 євро для 18-25-річних громадян з держав-членів Європейського Союзу.

Водночас є кілька днів на рік із безкоштовним входом для всіх. Дати, що залишилися в 2019 році, – 4 жовтня, 4 листопада, 21 листопада й 18 грудня.

Щороку Колізей приваблює понад 7 мільйонів відвідувачів, що робить його одним з найпопулярніших туристичних об'єктів у світі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-