Кіровоградщина презентує свої маловідомі туристичні об'єкти на форумі

Кіровоградщина презентує свої маловідомі туристичні об'єкти на форумі

Укрінформ
У Кропивницькому 27 вересня відбудеться Муніципальний інвестиційний форум «TimetoInvest», в межах якого проведуть галузеву сесію «Внутрішній туризм: інвестиція в розвиток території».

Про це повідомляє пресслужба департаменту з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій Кропивницької міськради на сторінці в Facebook

«Метою форуму є активізація розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, просування регіонального туристичного продукту на український та міжнародний ринки, популяризація туристичних можливостей та маловідомих об’єктів Кіровоградської області», – йдеться в повідомленні.

У межах заходу проходитиме виставка-презентація, де будуть представлені найкращі регіональні туристичні маршрути.

Читайте також: Всесвітній форум з розвитку медтуризму - 2020 може відбутися в Києві

Форум відбудеться в межах ділової програми найбільшої в Україні Міжнародної агропромислової виставки «Агроекспо-2019», тому відвідувачі заходу матимуть змогу ознайомитися з її експозиціями, фольклорними традиціями Кіровоградщини під час проведення традиційного Покровського ярмарку.

Організатори впевнені, що форум стане майданчиком, де учасники матимуть змогу обмінятися досвідом з іншими регіонами в сфері надання туристичних послуг та просування територій, провести переговори з потенційними партнерами та налагодити вигідні взаємовідносини з представниками туристичної індустрії.

Фото: zamkovyi.livejournal.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-