Дегустація, майстер-класи та аукціони: у Львові триває фестиваль винограду та вина

Дегустація, майстер-класи та аукціони: у Львові триває фестиваль винограду та вина

Фото
Укрінформ
У Львів привезли свої кращі сорти винограду аграрії з багатьох регіонів України. Тут триває другий фестиваль винограду та вина "Галицька лоза".

Про це повідомила пресслужба облдержадміністрації.

"На території Палацу мистецтв в обласному центрі триває ІІ Львівський фестиваль винограду та вина "Галицька лоза". Його учасниками стали виноградарі та винороби із Львівщини та інших регіонів України. Метою проведення заходу є популяризація галузі виноградарства, демонстрація перспектив та можливостей вирощування винограду на Львівщині", - зазначено у повідомленні.

Як розповів т.в.о. директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Павло Дигдало, фестиваль є гарною нагодою для гостей та жителів міста ознайомитись із досягненнями наших виноградарів, клопітка праця, яких представлена гронами різноманітних сортів винограду та продукції з нього.

Читайте також: Дегустації та поїдання винограду на швидкість: Львів запрошує на "Галицьку лозу"

У рамках фестивалю вже відбулась виставка та дегустація районованих столових сортів винограду, вирощених на Львівщині, пізнавальні заходи на тему виноградарства та виноробства, майстер-класи, тематичні лекції, аукціони, частування виноградними смаколиками.

Організатори фестивалю - громадська організація "Спілка виноградарів та виноробів Львівщини" та департамент агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації.

Фото: Львівська ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-