Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Санаторій “Синевир”: купа проблем - від “зеленого меду” до парковок та дивних рубок у лісах

Санаторій “Синевир”: купа проблем - від “зеленого меду” до парковок та дивних рубок у лісах

Блоги
Укрінформ
Чому про туризм на Закарпатті журналісти мають писати виключно оди?

Друзі, ділюся з вами деякими думками Національний природний парк "Синевир" - щодо ситуації з проблемами, які нещодавно були мною, зокрема, опубліковані в Нацагенції Укрінформ. Почалося, як ви пам'ятаєте, із зеленого меду, зачепилося за незрозумілі парковки і навіть згадалося про будівництво нової дороги, яка може завдати в майбутньому створеним навантаженням шкоду природній локації. 

Так от, читаю учорашній довгий пост від Нацпарку, де так непрозоро натякають на те, що ми в Нацагенції -- такі трохи нехороші пропагандисти, і спеціально поширюємо упереджену інформацію про Нацпарк, аби підірвати їхній авторитет і популярність як головної туристичної принади Закарпаття. Там за посиланням ви також можете перейти і залишити пораду,яку просять в НПП щодо того, як їм краще працювати.

Ну а я тут скажу дещо - якщо вже такі пироги. Почну із питання - чому про туризм на Закарпатті журналісти мають писати виключно оди? Типу, щоб не виносити сміття з хати? Шановні працівники Нацпарку, так, у вас чудові білі гриби, про які ви радите писати, але поза тим у вас купа проблем - починаючи від зеленого меду, продовжуючи незрозумілими парковками і - будемо відвертими - дивними рубками в лісах на території НПП, якими тут на днях зацікавилася прокуратура. 

Ви просто наведіть з цим усім лад. 

З медом, зрештою, ситуація розрулилась так, що це перестали називати медом і продають як сироп. Ну ок - на кожен товар є свій покупець. Навіть на зелений сироп.

З парковкою ситуація наразі не розрулилась. Чи потрібен доступ до озера на авто? Очевидно! Але питання в кількості цих авто - очевидно ж, що люди туди їдуть не вихлопом дихати. Є для цього електромобілі. Закупіть. У скансені в Пирогово такий курсує десятиліття уже: кому йти довго і далеко по великій території музею, може сісти і поїхати. Дорого закуповати? Тоді є ще коні й вози: впроваджуйте! Ними ж їздять у вас до озера взимку. Тим більше, парковка ж у вас є - хто не хоче йти пішки, хай паркується і їде за окрему плату екологічним транспортом. 

І наостанок -- шановні, не вішайте ярлики пропагандистів на тих, хто вас критикує - працюйте так, щоб критикувати не було за що.

Тетяна Когутич

FB

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-