Із Києва почав курсувати безпересадковий вагон до Болгарії

Із Києва почав курсувати безпересадковий вагон до Болгарії

Укрінформ
Укрзалізниця в червні знову запустила пряме залізничне сполучення Київ – Варна. Безпересадковий вагон до Болгарії курсуватиме впродовж літа.

Про це повідомляє прес-служба перевізника. 

"З червня у складі поїзда білоруських залізниць  № 451/452 Мінськ – Варна курсує купейний вагон Укрзалізниці, яким можна подорожувати з Києва до чорноморських курортів Болгарії. І хоча час у дорозі складе 38 годин, що приблизно, так само, як і поїздка автобусом, але подорожувати поїздом значно зручніше та комфортніше. Вартість проїзду складає близько 100 євро", - йдеться в повідомленні.

Упродовж цього літа з Києва поїзд відправлятиметься 10, 15, 22, 27 червня,  4,  9,  16, 21, 28 липня, 2, 9, 14, 21, 26 серпня, 2 та 7 вересня. У зворотному напрямку поїзд відправлятиметься 12, 17, 24, 29 червня, 6, 11, 18, 23, 30 липня, 4, 11, 16, 23, 28 серпня, 4 та 9 вересня. Відправлення з Києва о 20:12 та прибуття до Варни о 10:20 через добу. У зворотному напрямку з Варни поїзд відправлятиметься о 19:05 та прибуватиме до Києва о 07:33 через добу.

Читайте також: Укрзалізниця призначила 30 літніх поїздів до моря

В Укрзалізниці нагадали, що також завдяки цьому маршруту пряме залізничне сполучення з Болгарією мають мешканці Вінниці, Хмельницького, Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Чернівців та інших міст, де поїзд зупинятиметься.

Детальніше з розкладом руху цих поїздів можна ознайомитися на сайті Укрзалізниці.

Як зазначив директор департаменту організації внутрішніх та міжнародних пасажирських перевезень АТ «Укрзалізниця» Олександр Красноштан, маршрут Київ–Варна  є досить популярним і затребуваним,  він користується стабільним попитом – усі квитки на потяг викуповуються заздалегідь. 

Останнім часом, за його словами, Укрзалізниця загалом спостерігає зростання попиту саме на міжнародні пасажирські перевезення, тому розвиває їх більш активно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-