Державіаслужба призупинила польоти YanAir

Державіаслужба призупинила польоти YanAir

Укрінформ
Державіаслужба України виявила низку зауважень в організації діяльності авіакомпанії YanAir (ЯнЕйр) і відсьогодні, 7 червня, тимчасово припинила сертифікат експлуатанта компанії.

Про це повідомляє прес-центр Державіаслужби.

"За результатами комплексної інспекційної перевірки авіакомпанії "ЯнЕйр" Державіаслужба виявила низку зауважень (частина з яких критичні) в організації діяльності перевізника, що можуть негативно вплинути на безпеку польотів. У зв’язку з чим постійно діюча комісія з питань сертифікації експлуатантів Державіаслужби ухвалила рішення про призупинення сертифіката експлуатанта авіакомпанії YanAir з 00:00 UTC (03:00 за київським часом) 07.06.2019", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: SkyUp запустила прямий рейс з Одеси до Кутаїсі

Як пояснили у Службі, відповідно до процедури сертифікат експлуатанта може бути відновлений після усунення компанією недоліків та на підставі висновків акта інспекційної перевірки, що свідчитиме про здатність авіаперевізника забезпечувати належний рівень безпеки.

Прес-служба YanAir повідомила у Facebook, що відновлення дії сертифіката очікується найближчим часом. До цього, запевнили в авіакомпанії, всі її рейси відбуватимуться літаками партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-