У Києві можна буде відправитися на безкоштовну екскурсію-квест

У Києві можна буде відправитися на безкоштовну екскурсію-квест

Укрінформ
У Києві незабаром усі охочі зможуть скористатися мобільним додатоком WalQlike. Це інтерактивний путівник, який генерує тематичні екскурсії у формі квестів. 

Як заявив співзасновник проекту Станіслав Околот, презентують київський WalQlike та перші два маршрути 30 травня, повідомляє "Хмарочос"

Зазначається, що користувач додатку зможе обрати квест на вподобану тему, а програма визначить найближчу пам’ятку та сформує маршрут екскурсії, розрахований на одну-три години. Під час такої подорожі учасник квесту рухатиметься від однієї локації до іншої, шукаючи відповіді на запитання й розв'язуючи загадки про ці локації.

Перші дві екскурсії Києвом розробила квестмейкерка Валентина Савенчук. Одна з них має назву "Сімейний квест".

Додаток безкоштовний і доступний трьома мовами: українською, англійською та російською. Працює як на Android, так і на iOS.

Читайте також: На Рівненщині стартує новий сезон гри-квесту для мандрівників

Зараз WalQlike працює у Львові та налічує вісім тематичних маршрутів. Наприклад, "Єврейський квест" знайомить із місцями єврейської спадщини, "Солодкий" – з кондитерськими та кав’ярнями, "Масонський" – з історією львівського масонства. Розробники планують у майбутньому запускати проект в інших містах України та світу.

Проект реалізований за допомогою Українського культурного фонду, Посольства Великої Британії в Україні, а також на гроші, зібрані спільнокоштом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-