Харків готується до рекордного туристичного форуму

Харків готується до рекордного туристичного форуму

Укрінформ
У Харкові з 24 до 26 травня триватиме XI Міжнародний туристичний форум "Харків: партнерство в туризмі", участь в якому візьмуть іноземні делегації з 20 країн.

Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради. 

"Цього року туристичний форум збере рекордну кількість учасників - 54 делегації з 21 країни, зокрема 35 іноземних делегацій з 20 країн. Серед почесних гостей заходу - представники Всесвітньої федерації туристичних міст (World Tourism Cities Federation), до якої входять 50 мегаполісів і туристичних центрів світу, та Всесвітньої туристської організації (ЮНВТО) - міжнародної організації ООН в галузі туризму", - йдеться в повідомленні.

Під час урочистого відкриття форуму "Харків: партнерство в туризмі" в п'ятницю, 24 травня, відбудеться підписання Меморандуму про взаєморозуміння та співпрацю між Харківською міською радою та Промислово-інноваційною палатою Ізраїль-Україна.

Читайте також: Харків увійшов у туристичний ТОП-3 України

Також в межах заходу відбудеться міжнародна конференція "Подієвий туризм як частина креативної економіки і економіки вражень", підбиття підсумків конкурсу проектів "Я люблю Харків", буде представлена ​​інформаційно-презентаційна експозиція туристичного потенціалу зарубіжних міст-партнерів. Крім того, пройде найбільший в Україні Міжнародний фестиваль мистецтв і подорожей, мета якого – підтримка аудіовізуальних мистецтв, які розкривають тему подорожей і туризму.

Крім того, учасники та гості форуму зможуть взяти участь в етнографічній програмі, присвяченій спадщині українського філософа і письменника Григорія Сковороди.

Урочисте відкриття форуму відбудеться о 10:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-