Туристи в Римі можуть залишати багаж на зберігання в магазинах

Туристи в Римі можуть залишати багаж на зберігання в магазинах

Укрінформ
У столиці Італії починає роботу данський стартап LuggageHero, який дає змогу залишити багаж на зберігання в партнерських магазинах і барах з простою метою: щоб прогулятися містом з вільними руками.

LuggageHero вирішує одвічну проблему транзитних мандрівників, які відмовляються від огляду визначних пам'яток або шопінгу в якійсь проміжній точці маршруту лише тому, що не хочуть мучитися з багажем, повідомляє 34travel.

Відтепер можна просто зайти на сайт LuggageHero, вивчити список об'єктів, які беруть участь в проекті, забронювати місце для свого тяжкого вантажу й здати його в обумовлений час. Кожну валізу захищають від несанкціонованого доступу спеціальною печаткою. Крім того, власнику надається страховка з покриттям до 2500 євро.

Читайте також: В італійському парку туристів штрафуватимуть за прогулянку в шльопанцях

Зараз "багажних героїв" в Римі 20, проте з часом ця кількість лише зростатиме. Як правило, заклади-учасники LuggageHero розташовані поблизу ключових туристичних атракцій та поруч із великими транспортними розв'язками.

Крім Рима й Копенгагена, LuggageHero працює в Нью-Йорку, Бостоні, Чикаго, Лондоні, Мадриді, Барселоні, Лісабоні, Монреалі, Ніцці та Брюсселі.

Фото: LuggageHero

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-