Влада Одеси просить орендарів пляжів не нав'язувати послуги відпочивальникам

Влада Одеси просить орендарів пляжів не нав'язувати послуги відпочивальникам

Укрінформ
У курортному сезоні-2019 працівники Одеської мерії стежитимуть за тим, щоб орендарі міських пляжів не нав'язували відпочивальникам свої послуги.  

Про це міський голова Одеси Геннадій Труханов заявив 13 травня на нараді, звертаючись до керівників департаменту комунальної власності та комунального підприємства "Узбережжя", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Потрібно зустрітись з орендарями пляжів і попросити їх не заставляти всю орендовану територію тапчанами, парасольками і шатрами, нав'язуючи в такий спосіб одеситам і гостям міста платні послуги. Орієнтуватись треба на досвід підприємців інших країн, де тапчани складають на пляжах і за потреби видають їх відпочивальникам. А не змушувати людей оплачувати послуги на міському пляжі, якщо вони прийдуть просто полежати на теплому піску біля моря", - зазначив Труханов.

Міський голова також запропонував фахівцям департаменту комунальної власності проаналізувати, скільки коштуватиме бюджету утримання пляжів, якщо мерія, наприклад, захоче наступного року розірвати договори оренди з недобросовісними орендарями й повернути половину пляжів у власне управління. 

Читайте також: Одещина отримає перший еногастрономічний маршрут для туристів

Як зазначалося на нараді, станом на 13 травня 48 із 60 міських пляжів перебувають в оренді, а 12 обслуговують працівники КП "Узбережжя".

За словами директора департаменту комунальної власності Олексія Спектора, пропозиції мерії будуть доведені до орендарів пляжів на зустрічі 14 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-