Ryanair частіше літатиме з України

Ryanair частіше літатиме з України

Укрінформ
У сезоні зимової навігації 2019/2020 ірландський лоукостер Ryanair збільшить частоту маршрутів за чотирма напрямками з України.

Як повідомляє Avianews із посиланням на розклад лоукоста, з 27 жовтня частота рейсів на лінії Київ - Братислава збільшиться з двох до трьох на тиждень. На додаток до перельотів щопонеділка й щочетверга з'явиться ще один - щонеділі.

Розширення польотів до Польщі торкнеться одразу двох маршрутів з Києва. З 28 жовтня Ryanair збільшить свою присутність на лінії Київ - Краків з чотирьох до п'яти рейсів на тиждень. Якщо зараз польоти на цьому маршруті виконуються щовівторка, щочетверга, щосуботи та щонеділі, то в зимовому розкладі здійснюватимуться щопонеділка, щосереди, щочетверга, щоп'ятниці та щонеділі.

Читайте також: Ryanair літатиме з Одеси до ще одного польського міста

У випадку з рейсами з Києва до Варшави (аеропорт Модлін) Ryanair не збільшить кількість днів перельотів, однак розширить частоту з чотирьох до п'яти на тиждень завдяки відкриттю з 1 листопада другого рейсу по п'ятницях. Так, маршрут Київ - Варшава стане першим серед українських напрямків Ryanair, на якому рейси виконуватимуться двічі на день.

Четверте розширення торкнеться напрямку Київ - Барселона. З 2 листопада польоти на цьому напрямку виконуватимуться п'ять разів на тиждень. На додаток до рейсів щопонеділка, щосереди, щоп'ятниці й щонеділі до розкладу внесено рейс щосуботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-