Туристичний сезон на Херсонщині стартує в заповіднику

Туристичний сезон на Херсонщині стартує в заповіднику "Асканія-Нова"

Укрінформ
На Херсонщині туристичний сезон відкриють 17 травня в біосферному заповіднику "Асканія-Нова" ім. Ф. Фальц-Фейна.

Про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.

"Херсонщина готується до відкриття літнього туристичного сезону. Цього разу Херсонщина пропонує туристичний маршрут територією біосферного заповідника "Асканія-Нова", де урочисто, яскраво, весело та смачно відкриється літній сезон. 17 травня мешканців області та гостей з інших регіонів України чекає незабутній день, наповнений мистецькими та спортивними подіями", - йдеться в повідомленні.

Гостям запропонують екскурсії біосферним заповідником. Також плануються екскурсії до туристичного кластеру "Соляна дорога" - це поєднання споглядацького, лікувального та гастрономічного туризму. Гостей запросять на козину ферму-галерею, прогулянку дизайнерським парком, можна буде продегустувати мармурове м’ясо та подивитися, як розводиться зебувидний скот. Також усі охочі матимуть змогу здійснити незабутню подорож до унікального Лемурійського джерела з рожевою водою та лікувальними грязями.

Читайте також: У Луцьку вперше відбудеться музичний арт-променад

Крім того, на гостей чекають професійні кухарі та майстри гастрономічної справи, а також презентації страв та дегустації. Окрім гастрономічного, гості отримають й естетичне задоволення від презентації гастропроекту "Херсонъ. Вінтажная кухня".

Зробити фото на згадку можна буде у кількох великих фотозонах, які присвячені 100-річчю проголошення акліматизаційного парку та заповідного степу Фрідріха Фальц-Фейна "Народним заповідним парком "Асканія-Нова".

Також плануються виступи зіркових гостей - гурту General Voice та співачки Ірина Федишин.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у Херсоні 19 травня, у день відкриття туристичного сезону, оголосять переможця конкурсу на "Фірмовий торт "Херсон".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-