У Вінниці відбудеться масштабний туристичний форум

У Вінниці відбудеться масштабний туристичний форум

Укрінформ
У Вінниці в травні відбудеться перший великий обласний туристичний форум "VinTourism".

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила керівник Центру  інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця Надія Лисецька.

"Це буде перша настільки масштабна подія обласного рівня, спрямована на розвиток внутрішнього туризму на Вінниччині. Ми запросили до участі понад 150 осіб –  власників та директорів аграрних підприємств, організацій зеленого туризму, туристичних агенцій, ресторанів, кав’ярень, готелів, голів ОТГ і навіть шеф-кухарів. Словом, усіх, хто дотичний до туристичної галузі й може впливати на те, якою вона сформується в сучасних умовах.  Люди спілкуватимуться і працюватимуть два дні, один із яких буде спрямований на розробку нових туристичних маршрутів", - повідомила Лисецька.

Читайте також: У Вінниці влаштують низку нічних екскурсій

За її словами, туристичний форум "VinTourism" розпочнеться 16 травня і триватиме два дні. Він буде присвячений темі внутрішнього туризму, популяризації крафтового й ековиробництва та перетворенню його на цікаві туристичні об’єкти, стимулюванню розвитку гастрономічного й "зеленого" туризму, відновленню забутих історичних пам’яток, музеїв та формуванню туристичних маршрутів Вінниччини.

Першого дня форуму ділитимуться історіями успіху, а наступного передбачається робота в групах. За допомогою професійних модераторів учасники сформують реальні кейси туристичного бізнесу. А завершальна лекція з файдрайзингу, переконують організатори, допоможе дізнатися, де і як можна залучити кошти на розроблені проекти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-