На Півдні поновлюють водні пасажирські перевезення

На Півдні поновлюють водні пасажирські перевезення

Укрінформ
Новий сезон пасажирських перевезень водним транспортом на півдні України стартує в суботу, 27 квітня.

Про це повідомляє прес-служба компанії "Нібулон". 

"Першими скористатися високошвидкісними пасажирськими суднами "Нібулон Експрес" у цьому сезоні зможуть мешканці Миколаївської та Херсонської областей. Так, з 27 квітня здійснюватимуться регулярні рейси за маршрутом Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань, а з 30 квітня, відповідно, Вознесенськ – Ковалівка – Нова Одеса – Миколаїв (Центральна набережна) – Миколаїв (Каботажний мол)", – йдеться в повідомленні.

Рейси Південним Бугом виконуватимуться по п’ятницях, суботах, неділях та понеділках. У вільний від рейсів час у зазначені дні тижня, а також щовівторка, щосереди та щочетверга пасажирське судно перебуватиме в Миколаєві для проведення прогулянкових рейсів "Панорама Миколаєва" й індивідуальних прогулянкових подорожей на високошвидкісному судні. На Херсонщині пасажирське судно ходитиме щодня, окрім понеділка.

Читайте також: Нібулон за 2018 рік сплатив 870 мільйонів податків та зборів

Крім того, в компанії орієнтовно з 25 червня 2019 року обіцяють відкрити пасажирське водне сполучення між Миколаєвом, Очаковим і Кінбурнською косою. На Кінбурнську косу з Миколаєва пасажирські судна відходитимуть з Каботажного молу (за ССЗ "Нібулон"). Місце посадки/висадки пасажирів в Очакові – центральний міський пляж, де буде встановлено плавучий причал компанії завдовжки близько 100 м.

Також у "Нібулоні" просять звернути увагу на те, що тривалість рейсів може змінюватись залежно від погодних умов.

Як запевнили в компанії, такі пасажирські перевезення – соціальний проект, у який не закладено прибуток. Тож скористатися послугами пасажирських суден зможе переважна більшість українців. Квитки можна буде придбати безпосередньо на судні або попередньо забронювати.

Детальніше про розклад руху та вартість квитків можна дізнатися на сайті компанії в розділі "Пасажирські перевезення".

Фото: nibulon.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-