Музичний фест має повернути Заліщикам статус європейського туристичного центру

Музичний фест має повернути Заліщикам статус європейського туристичного центру

Укрінформ
Музичний фестиваль InStrum Fest Zalischyky, який у червні розпочнеться у Заліщиках на Тернопільщині, має на меті повернути місту його колишній статус – туристичного центру європейського рівня.

Про це повідомляють організатори на сторінці фестивалю в Facebook.

"Фестиваль сучасної камерно-інструментальної та симфонічної музики, поезії та живопису триватиме з 29 до 30 червня. Заліщики ще декілька десятиліть тому були одним із ключових європейських туристичних центрів. Фестиваль Zalischyky InStrum Fest має на меті повернути місту його гідний статус на туристичній мапі України та світових культурних подій і туристичних напрямків", – йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що головні виконавці фестивалю - оркестр піаніста-віртуоза, володаря статусу Yamaha Artis Євгена Хмари, симфонічно-роковий оркестр Brevis, ROCKOKO – інструментальний гурт, що відносить себе до жанру симфонічного року, симфотроніки.

Читайте також: Фестиваль "Холодний Яр" змінить локацію

Також, серед учасників – Єгор Грушин, львівський композитор і піаніст, що створює та виконує музику у стилі "неокласики", та Double Blast – чортківський кавер-дует, що поєднує класичну музику та поп-рок.

Окрім музичної програми організатори планують створити зону з інтерактивом для гостей, фотозону, діятимуть майстер-класи, літературний майданчик.

Під час фестивалю особливий акцент робитиметься на розвитку туристичного потенціалу місцевості та її промоції, пропонуватиметься відвідувачам не тільки культурний, але й привабливий для подорожей контент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-