«Львів так Львів»: додаткові поїзди від Укрзалізниці визначили голосуванням

«Львів так Львів»: додаткові поїзди від Укрзалізниці визначили голосуванням

Укрінформ
ПАТ «Укрзалізниця» на травневі й Великодні свята призначила два поїзди – № 755/756 та № 211/212 із Києва до Львова – за результатами голосування на сторінці перевізника в одній із соціальних мереж.

Про це повідомляє прес-служба компанії. 

«Львів залишається найбільш затребуваним напрямком під час подорожей на Великодні та травневі свята. Це підтвердили результати голосування, що провела Укрзалізниця на своїй сторінці у Facebook. За результатами опитування Укрзалізниця призначає два поїзди: № 755/756 та № 211/212 сполученням Київ – Львів», – йдеться в публікації.

Додатковий поїзд «Інтерсіті» № 756 Київ – Львів вирушить зі Львова 26 квітня та 1 травня о 23:00, прибуде до Києва наступного дня о 05:50. Зворотно поїзд вирушить 27 квітня та 2 травня о 00:15, прибуде до Львова наступного дня о 05:47. Він робитиме зупинку на станції Коростень.

Поїзд № 211/212 Київ – Львів вирушить із Києва 26 квітня о 12:10 та прибуде до Львова о 22:14. Зворотно відправлення 27 квітня о 01:28, прибуття до Києва наступного дня о 09:14. Поїзд робитиме зупинку на станції Шепетівка.

Укрзалізниця вже почала відкривати продаж квитків на зазначені поїзди. Їх можна придбати в залізничних касах та онлайн.

Зазначається, що загалом у Facebook опитуванні на момент підбиття підсумків взяли участь 2162 респонденти. З них 320 користувачів висловилися за додаткові поїзди до Львова. Майже на сотню менше голосів віддано за призначення поїздів до Івано-Франківська. Від 100 до 200 голосів набрали Одеса, Ужгород, Харків, Польща. Серед інших напрямків, які запропонували користувачі, також Трускавець, Генічеськ, Чернівці та Новоолексіївка тощо.

Читайте також: Укрзалізниця запустить на маршруті Бориспільського експресу новий поїзд

В Укрзалізниці запевнили, що ці дані неодмінно візьмуть до уваги фахівці компанії під час планування наступних перевезень пасажирів, особливо в час пікових подорожей залізницею.

Загалом на Великодні та травневі свята Укрзалізниця вже призначила 23 додаткові поїзди та додаткові рейси 5 цілорічним поїздам. Зокрема, це поїзди до Львова, Ковеля, Ужгорода, Чернівців, Хмельницького, Жмеринки, Миколаєва, Одеси, Херсона, Дніпра, Кривого Рога, Харкова, Покровська, Запоріжжя, Бахмута, Кременчука, Шостки, Черкас, Вінниці та інших міст.

Робота щодо призначення додаткових поїздів, поінформували в компанії, триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-