На Буковині можна поринути одразу в два

На Буковині можна поринути одразу в два "моря тюльпанів"

Укрінформ
У Чернівецькій області для відвідувачів відкрили одразу два тюльпанові поля, які діятимуть аж до 5 травня. Зокрема, у селі Реваківці Кіцманського району напередодні стартував "Фестиваль тюльпанів".

Про це повідомляють у прес-службі Чернівецької ОДА.

"На Кіцманщині на базі відпочинкового комплексу "Буковинська Троя", що в селі Реваківці відкрився "Фестиваль тюльпанів", який триватиме до 5 травня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Цього року тюльпани тут висадили в формі карти України. В ОДА зазначили, що на це витратили понад 2 млн цибулин понад 50 різних сортів для того, щоб виокремити кожну область окремим кольором.

"Для буковинців та гостей заходу організовано насичену та цікаву програму: різноманітні змагання та конкурси, атракціони для малечі, катання верхи, смачні частування, відвідування музею Космосу, музею Трипілля та етномузею, ну і, звичайно, - "море квітів", - додали в ОДА.

Крім того, з 14 квітня відкрили для відвідувачів й інше тюльпанове поле, що в селі Мамаївці Кіцманського району. А 29 квітня тут проведуть "Фестиваль тюльпанів".

Як розповів кореспонденту Укрінформу власник тюльпанового поля Василь Венгринюк, вони цього року висадили близько 300 тисяч тюльпанів.

Читайте також: У Чернівцях туристичний сезон відкрили ярмарком та запуском повітряної кулі

"Щоправда, поки що розцвіло лише 10% від усієї кількості через холодну погоду. Проте, коли довго розцвітає, тоді й довго цвіте", - сказав Венгринюк.

Тюльпанове поле відкрито для відвідування з 11:00 до 20:00. Вхід - 35 грн. Як довго цвістимуть тюльпани, залежить від погодних умов, проте власник тюльпанового поля каже, що квіти буятимуть до 5 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-