В Одесі перевіряють готовність пляжів до курортного сезону

В Одесі перевіряють готовність пляжів до курортного сезону

Фото
Укрінформ
В Одесі розпочала роботу комісія міськради з перевірки готовності пляжів до курортного сезону-2019, яка має перевірити їх відновлення після осінньо-зимового сезону, санітарний стан і узгодження схем дислокації орендованих ділянок.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

"Завдання членів комісії - перевірити готовність пляжів міста Одеса до курортного сезону-2019. Обстежується узбережжі Одеси від пляжу «Золотий берег» (район 16-й станції В. Фонтану) до пляжу«Чайка » (район 10-й станції В. Фонтану) і від пляжу «Ланжерон» до пляжу «Аркадія». Водночас перевіряється їх санітарний стан, відновлення орендарями територій пляжів після осінньо-зимового сезону, а також узгодження схем дислокації орендованих ділянок", відзначили в мерії.

В Одесі перевіряють готовність пляжів до курортного сезону / Фото: omr.gov.ua

Читайте також: В Одесі знімають з мілини буксир контрабандистів

За словами заступника начальника юридичного управління департаменту комунальної власності Одеської міськради Валерія Микуленка, "курортний сезон почнеться традиційно - 1 травня. Комісія обстежує вільні від оренди ділянки штучних і природних міських пляжів, а також звертає увагу орендарів пляжів на санітарний стан піску, перевіряє підготовку паспортів пляжів , їх узгодження, розміщення схем інвентарю та стан берегозахисних споруд".

Комісія підіб'є підсумки обстеження готовності пляжів до прийому відпочиваючих перед початком курортного сезону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-