"Українська Голландія" готується до відкриття сезону

Укрінформ
У дендропарку Кропивницького 20 квітня відкриють розважальний сезон-2019 для містян і туристів.

Як заявили в прес-службі дендропарку, для гостей готують, як денну, так і вечірню програму, повідомляє Zruchno.Travel

Так, о 10:00 стартує VII Центрально-український музейно-туристичний фестиваль. У його межах пройде міжрегіональна виставка "Кіровоградщина запрошує-2019", презентації туристичних маршрутів, заходів подієвого туризму від районів і міст області, турпродуктів сільських "зелених" садиб Кіровоградщини.

Гості зможуть побувати на ярмарку, відвідати майстер-класи від майстрів декоративно-ужиткового мистецтва області, побачити показові виступи учнів туристських гуртків Кропивницького.

Також відбудеться круглий стіл "Розвиток регіональних туристичних дестинацій" і рекламно-інформаційний тур із метою презентації мальовничих куточків Кіровоградщини.

Читайте також: Оновлена "Софіївка" відкрила екскурсійний сезон

О 16:00 розпочнеться розважальний квест "У пошуках короля тюльпанів", а на 18:00 заплановано урочисте відкриття розважального сезону-2019 та концертна програма зі святковою дискотекою.

Як повідомляє akulamedia.com, на алеях Кропивницького парку вже розквітли мускари, можна помилуватися гіацинтами й ранніми сортами тюльпанів. За словами адміністрації парку, пік цвітіння тюльпанів очікується в останній декаді квітня.

Нагадаємо, Кропивницький дендропарк називають "українською Голландією", бо щовесни він перетворюється на море весняних квітів, що розкинулися на площі 45 гектарів. Тюльпани, нарциси, гіацинти, мускарі – ніде в Україні не знайдеться такого розмаїття квітів, зібраних в одному місці.

Фото: ua.igotoworld.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-