МАУ за І квартал цього року перевезла понад 1,5 млн пасажирів

МАУ за І квартал цього року перевезла понад 1,5 млн пасажирів

Укрінформ
Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" за перший квартал 2019 року перевезла понад півтора мільйона пасажирів і виконала 13,6 тисяч рейсів.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі МАУ.

"Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" за перший квартал 2019 року перевезла понад півтора мільйона пасажирів, що на 8% більше, як порівняти з аналогічним періодом 2018 року", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за вказаний період МАУ виконала 13 600 рейсів, а коефіцієнт зайнятості пасажирських крісел становив 75%, що відповідає показникам 2018 року.

Читайте також: МАУ тимчасово скасує рейси з Києва до Запоріжжя

Також повідомляється, що рівень пунктуальності рейсів МАУ впродовж зазначеного періоду зріс та сягнув 81% проти 72% у 2018 році.

Обсяги перевезення вантажів та пошти становили 4 500 тонн, що на 7% перевищує аналогічні показники минулого року.

Читайте також: МАУ змінює розклад через затримку поставки Boeing 737 MAX

Нагадаємо, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" з'єднує Україну з понад 50 містами і ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і країн СНД і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у понад три тисячі міст світу. МАУ виконує понад 1100 регулярних рейсів на тиждень. Парк МАУ налічує 41 літак різних модифікацій, включаючи 28 середньомагістральних Boeing 737 NG із середнім віком 9,7 років. Середній вік парку МАУ становить 11,6 років. Базовим аеропортом є Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (KBP).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-