Одеса кличе на фестиваль Святого Патрика

Одеса кличе на фестиваль Святого Патрика

Укрінформ
В Одесі в суботу, 16 березня, відбудеться 10-й фестиваль Святого Патрика з танцювальним флешмобом і святковим парадом.

Про це повідомляє місцевий ресурс grad.ua

"16 березня в нашому місті пройде вже ювілейний - 10-й фестиваль Святого Патрика. Це веселе ірландське свято вже встигло припасти до душі одеситам, багато з яких в цей день переодягаються в тролів, леприконів, ельфів і фей і веселяться від душі", - йдеться в повідомленні.

За словами організатором заходу, о 12:00 всі шанувальники ірландської культури й ті, хто не проти повеселитися під кельтські мотиви з келихом пива, зберуться біля пам'ятника Дюку і почнуть святкування з масового танцювального флешмобу.

Читайте також: Миколаївський фестиваль повітряних зміїв потрапив до світових календарів

Для участі у флешмобі достатньо залишити заявку на сторінці заходу в Facebook, і охочим вишлють всі умови. Крім того, організатори ірландського свята дали поради і щодо зовнішнього вигляду учасників.

Після танцювального флешмобу відбудеться святковий парад Святого Патрика. Його маршрут пройде від пам'ятника Дюку де Рішельє Приморським бульваром, повз Оперний театр, Дерибасівською і завершиться о 14 годині в Міському саду, де й почнуться основні гуляння. Закінчиться День святого Патрика в Одесі вечором кельтської музики й танців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-