МАУ попереджає, що посадка на всі рейси завершуватиметься раніше

МАУ попереджає, що посадка на всі рейси завершуватиметься раніше

Укрінформ
Українська авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" звернула увагу пасажирів на те, що з 31 березня посадка на всі рейси авіакомпанії завершуватиметься на 5 хвилин раніше, ніж це зараз відбувається.

Про це повідомляє прес-служба МАУ у Facebook

"Шановні пасажири! Звертаємо вашу увагу, що починаючи з 31 березня 2019 року, посадка на всі рейси авіакомпанії МАУ завершуватиметься не за 10 хвилин, як раніше, а за 15 хвилин до вильоту рейсу згідно з розкладом", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що докладну інформацію про початок і завершення посадки на рейси МАУ розміщують на офіційному сайті авіакомпанії, а також на посадкових талонах. "Будь ласка, розраховуйте свій час, аби вчасно потрапити до виходу на посадку", - додали в МАУ.

Читайте також: МАУ за два місяці перевезла понад мільйон пасажирів

Як відомо, авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" заснована 1992 року. 100% акцій МАУ перебувають у приватній власності. Авіакомпанія з'єднує Україну з понад 50 містами й ключовими пунктами Європи, Азії, Америки, Африки, Близького Сходу і забезпечує стикування з маршрутами авіакомпаній-партнерів у більш як 3 тисячах міст світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-