АirBaltic змінила правила перевезення ручної поклажі

АirBaltic змінила правила перевезення ручної поклажі

Укрінформ
Латвійська авіакомпанія airBaltic збільшила норму перевезення ручного багажу за умови, що пасажир сплатить спеціальний збір.

Як повідомили avianews.com, в авіакомпанії, розмір збору становить 8,99 євро за переліт в одну сторону в разі оплати під час бронювання квитка на сайті авіакомпанії, 12,99 євро за оплати в агентстві під час бронювання авіаквитка й 14,99 євро в разі сплати через сайт або агентство вже після оплати квитка.

Оплата збору дає пасажиру змогу взяти з собою речі до 12 кг, водночас стандартна норма безкоштовного перевезення залишилася на колишньому рівні – 8 кг. В обох випадках збережені обмеження на габарити ручній поклажі – розміри основного предмета не мають перевищувати 55х40х23 см, додаткового 40х30х10 см.

Читайте також: МАУ за два місяці перевезла понад мільйон пасажирів

Оплатити перевезення важчої ручної поклажі можна не пізніше, ніж за одну годину до вильоту через сайт або агентство. Оплата цієї послуги в аеропорту неможлива. У разі, якщо біля виходу на посадку в пасажира зафіксують перевищення ваги ручної поклажі, йому необхідно буде заплатити збір 60 євро, водночас валіза перевозитиметься в багажному відсіку літака.

Нову послугу в airBaltic запровадили після того, як дослідження показало, що вага ручної поклажі 15% з 2000 перевірених пасажирів перевищувала встановлені норми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-