Дніпро розраховує залучити туристів космічною тематикою

Дніпро розраховує залучити туристів космічною тематикою

Укрінформ
У 2019 році – Році Космосу в Дніпрі — місто розраховує залучити більше туристів космічною тематикою.

Про це кореспондентові Укрінформу на Міжнародній туристичній виставці ITB-2019,  що завершується 10 березня в Берліні, розповіла керівник департаменту туризму Дніпровської міськради Ганна Коледа.

Зокрема 12-14 квітня у місті заплановано "Космічний вікенд", в рамках якого буде велика програма для дітей та дорослих. Також у Дніпрі є такий цікавий об'єкт як "Парк ракет".

Основні види туризму в місті – "Дніпро на Дніпрі", розповіла Коледа - всілякі розваги на воді: найбільший в Україні кейбл-парк, каяк-центр, 5 яхт-клубів, цілий ряд заміських річкових центрів відпочинку.

За даними оператора мобільного зв'язку "Київстар", в Дніпрі торік побували 2,5 мільйона гостей-українців і близько 350 тисяч іноземців, у першу чергу, зі США, ФРН, Естонії.

Читайте також: Харків увійшов у туристичний ТОП-3 України

На виставці в Берліні Дніпро представило свої туристичні можливості на стенді України разом з Києвом, Львовом, Одесою, Чернівцями та Харьковом, а також на презентації туристичного потенціалу України.

Загалом у виставці, найбільшій подібній у світі, брали участь понад 10 тис. експонентів із 181 країни. За 5 днів її відвідали понад 160 тисяч осіб, з яких майже 114 тисяч – фахівці галузі. Наступна ITB пройде 4-8 березня 2020 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-