Проїзд у поїзді

Проїзд у поїзді "Чотири столиці" здешевшає

Укрінформ
У поїзді "Чотири столиці" з 2 березня з'являться два плацкартні вагони, що дасть змогу пасажирам зекономити на поїздці з Києва до міст Європи.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця". 

"Укрзалізниця робить міжнародні подорожі доступнішими. З 2 березня в складі поїзда "Чотири столиці" № 31/32 Київ — Рига курсуватимуть два плацкартні вагони, вартість проїзду в яких буде значно нижчою, ніж у купейних вагонах. Загалом у складі поїзда буде 5 купейних вагонів, 2 плацкартні та один СВ", - йдеться в публікації.

Вартість квитка в плацкартному вагоні з урахуванням комплекту постільної білизни станом на 28 лютого 2019 року на поїзд № 31 становить:

  • у сполученні Київ – Рига – 1415,55 грн;
  • Київ – Вільнюс – 1065,50 грн;
  • Київ – Мінськ – 805,20 грн.

Для порівняння в Укрзалізниці нагадали, що вартість проїзду в купейному вагоні в сполученні Київ – Рига становить 2164 грн, а у вагоні СВ – 4283 грн.

Читайте також: На березневі свята курсуватиме поїзд Львів – Перемишль

Як зауважили в УЗ, тарифи на перевезення пасажирів залізничним транспортом у міжнародному сполученні з державами СНД та Балтії встановлюються на підставі Угоди про Міждержавний пасажирський тариф. Відповідно до зазначеної угоди вартість (тарифи) на перевезення пасажирів встановлює кожна з держав по своїй території. Вартість проїзду становить суму вартості проїзду територією кожної країни та розраховується у швейцарських франках по курсу, встановленому на день оформлення проїзного документа.

Нагадаємо, що поїзд №31/32 "Чотири столиці" почав курсувати з 28 вересня 2018 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-