В Ужгороді влаштують перший кулінарний батл

В Ужгороді влаштують перший кулінарний батл

Укрінформ
У суботу, 23 лютого, в обласному центрі Закарпаття відбудеться перший кулінарний батл Kings of Taste. Готуватимуть одну з коронних страв угорської кухні — холасле (рибну юшку).

Про це повідомляють організатори на офіційній сторінці заходу в Facebook.

"23 лютого в Ужгородському скансені з 11 до 16 години пройде перший кулінарний батл Kings of Taste – змагання кухарів у приготуванні страв закарпатської кухні. Кожного разу учасники змагання матимуть готувати одну визначену журі страву. Метою проведення змагань є популяризація Закарпаття, закарпатської кухні та визначення королів смаку на Закарпатті. Змагання не прив’язані до якогось певного місця й відбуватимуться відповідно до тематики страв, зручності проведення й логістики відвідувачів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: "Смачні" екскурсії та військовий фестиваль: як Чортків приваблюватиме туристів

Стравою першого батлу обрали холасле - угорську рибну юшку.

Як повідомили організатори, вимоги до команд-учасників наступні: склад команди — не більше 5 осіб, оригінальна назва, а також дрес-код (це може бути кухарська уніформа або національне вбрання).

Змагання відбуватимуться регулярно, про наступні дати та місця кулінарних батлів організатори обіцяють повідомити пізніше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-