Колізей можна буде відвідати безкоштовно

Колізей можна буде відвідати безкоштовно

Укрінформ
Туристи, які запланували подорож до Італії на початок березня, зможуть потрапити до однієї з найпопулярніших визначних пам'яток країни - Колізею - абсолютно безкоштовно.

Про це повідомляє 34travel.

"На початку березня 2019 року всі державні музеї Італії можна буде відвідати безкоштовно. Колізей - не виняток. Подивитися на експозиції, не заплативши ані цента за квиток, дозволять з 3 до 10 березня за винятком 4-го числа - в понеділок музеї просто не працюють", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Венецію заполонили люди в масках

Зазначається, що безкоштовний вхід пропонують лише державні музеї, а не всі музеї взагалі.

"Наприклад, Капітолійські музеї відносяться до муніципалітету й ніяких знижок відвідувачам не обіцяють. Перелік місць з free-доступом можна вивчити за посиланням. Також нагадуємо, що кількість відвідувань якого-небудь особливо популярного місця може бути обмежена, тому квитки розлетяться ще зранку", - підкреслює видання.

Нещодавно в Італії набув чинності указ, який збільшує кількість днів безкоштовних відвідувань держмузеїв з 12 до 20 на рік. Крім змінного безкоштовного тижня будуть ще безкоштовні перші неділі кожного місяця з жовтня до березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-