За додаткову ручну поклажу в МАУ можна буде сплатити онлайн

За додаткову ручну поклажу в МАУ можна буде сплатити онлайн

Укрінформ
Авіакомпанія МАУ ввела послугу оплати перевезення додаткової ручної поклажі в режимі онлайн під час купування авіаквитка.

Збір за перевезення речі з габаритами до 40х30х10 см і завважки до 5 кг становить 15 євро за переліт в одну сторону, повідомляє avianews.com.

Зазначається, що пасажир незалежно від класу перельоту на середньомагістральних або далекомагістральних рейсах МАУ може замовити перевезення в салоні літака не більше однієї додаткової речі.

З 15 січня 2019 року на рейсах МАУ почали діяти нові правила перевезення ручної поклажі, які здебільшого торкнулися пасажирів, що подорожують за безбагажними тарифами.

Вони передбачають, що мандрівники, які купили квитки за low-cost цінами або за тарифом "тільки ручна поклажа", можуть взяти в салон тільки одну сумку з габаритами до 55х40х20 см і завважки до 7 кг. Як додаткові речі дозволені верхній одяг, парасолька, тростина й ліки, необхідні в польоті.

Читайте також: Мінінфраструктури оприлюднило рейтинг пунктуальності авіакомпаній за січень

Правила, які діяли до 15 січня, дозволяли всім пасажирам економ-класу провозити безкоштовно в салоні один основний предмет завважки до 7 кг і з габаритами до 55х40х20 см, а також додаткові предмети, сумарна вага яких не перевищує 5 кг: дамську або чоловічу сумку, фотоапарат або бінокль , портативний комп'ютер, пресу для читання в польоті, парасольку або тростину, верхній одяг.

Зараз додатковий предмет із габаритами до 40х30х10 см і завважки до 5 кг на додаток до основного місця ручної поклажі включений до перевезення тільки за тарифами, які містять провезення багажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-