Харківський аеропорт у січні збільшив пасажиропотік

Харківський аеропорт у січні збільшив пасажиропотік

Укрінформ
У січні цього року послугами Міжнародного аеропорту "Харків" скористалися на 20% більше пасажирів, ніж за аналогічний період 2018 року.

Про це повідомляє avianews.com.

"Пасажиропотік в аеропорту Харків в січні 2019 року збільшився на 20%, як порівняти з січнем 2018 року, і становив 71,8 тис. осіб. Основне зростання було досягнуто завдяки міжнародним напрямкам – на них пасажиропотік збільшився на 25% – до 55,5 тис. осіб, тимчасом як внутрішній пасажиропотік зріс на 7% до 16,3 тис. осіб", – йдеться в публікації.

Зазначається, що кількість вильотів літаків з Харкова в січні 2019 року зросла на 2%, як порівняти з січнем 2019 року, і становила 321. Кількість внутрішніх рейсів зменшилася на 13% – до 90 вильотів, проте цей показник був компенсований зростанням числа вильотів міжнародних рейсів на 9 % – до 231.

Читайте також: У запорізькому аеропорту зафіксували зростання пасажиропотоку

За даними аеропорту Харків, у січні 2019 року найбільш популярними напрямками стали Стамбул (Turkish Airlines, Pegasus Airlines), Київ (МАУ), Шарм-ель-Шейх (SkyUp, Роза Вітрів, МАУ, Azur Air Ukraine, Bravo Aiways), Варшава ( LOT) і Відень (Wizz Air).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-