Париж втратив статус найромантичнішого міста світу

Париж втратив статус найромантичнішого міста світу

Укрінформ
Напередодні Дня всіх закоханих сервіс бронювання Spa Seekers склав рейтинг найромантичніших міст на планеті.

І номер один у цьому списку вас може здивувати, пише Travel + Leisure.

Проаналізувавши 66 міст та оцінивши їхню романтичність, експерти компанії лідером назвали Нью-Йорк.

Рейтинг складався на основі п'яти факторів: місто, в якому, найімовірніше, буде зроблено пропозицію про шлюб (на основі хештегів #engaged, #heproposed і #isaidyes), статистика про укладені шлюби, романтичні можливості для ЛГБТ-спільноти, дані про сексуальну активність, а також кількість романтичних повідомлень у соціальних мережах.

Використовуючи отримані дані, Spa Seekers дійшли висновку, що найромантичніше місто у світі – Нью-Йорк. Згідно з даними Instagram, за останні півроку саме тут було зроблено найбільше пропозицій про шлюб. Крім того, американський мегаполіс став дев'ятим з числа найбільш сексуально активних міст у світі та четвертим за кількістю укладених шлюбів. Також його було названо найкращим містом у світі для ЛГБТ-побачень.

Читайте також: Львів подарує туристам романтичний вікенд

Тут є багато ідеальних місць, де можна романтично провести час удвох, наприклад, Центральний парк або Емпайр-Стейт-Білдінг, звідки відкривається приголомшливий краєвид міста.

Другим найромантичнішим містом світу став Лондон. За останні шість місяців столицю Великої Британії позначили в 1813 постах Instagram про пропозицію руки й серця. Місто також на четвертому місці за сексуальною активністю.

До топ-10 найромантичніших міст також увійшли Лос-Анджелес, Париж, Чикаго, Берлін, Сан-Франциско, Сідней, Майамі та Мельбурн.

Фото: vimbly.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-