Італійська аіакомпанія у березні відкриє рейс із Києва до Генуї

Італійська аіакомпанія у березні відкриє рейс із Києва до Генуї

Укрінформ
Італійська аіакомпанія Ernest Airlines почне виконувати рейс із Міжнародного аеропорту "Київ" імені Сікорського до Генуї (Італія) в березні цього року.

Про це Укрінформу повідомила керівник прес-служби летовища Галина Бондаренко.

"Новий напрямок Ernest Airlines з аеропорту "Київ" буде виконувати до Генуї з березня цього року", - сказала Бондаренко.

Також міжнародний аеропорт "Київ" у Facebook повідомляє, що авіакомпанія Ernest Airlines розширює свій авіапарк, зокрема отримала свій перший літак A320CEO від Airbus за договором лізингу.

Читайте також: На українські курорти полетять туристичні гелікоптери

"Це третій Airbus з 20 літаків A320, які поповнять флот Ernest Airlines до 2025 року. Наступного року італійська лоукост-компанія планує поповнити свій авіафлот п'ятьма новими A320, і ще чотири повинні надійти в 2020 році", – додали в прес-службі.

Ernest Airlines – італійська авіакомпанія зі штаб-квартирою в Мілані. Це лоукост-перевізник, який здійснює основні польоти між Італією, Албанією, Україною, Румунією та Іспанією. Авіакомпанія заснована в липні 2016 року, з України здійснює рейси від грудня 2017 року. Зокрема, до Неаполя, Венеції, Мілана, Рима, Болоньї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-