Бориспільський експрес здійснив понад 3 тисячі рейсів

Бориспільський експрес здійснив понад 3 тисячі рейсів

Укрінформ
Швидкісний експрес, що курсує між Києвом та Міжнародним аеропортом "Бориспіль", за два місяці своєї роботи здійснив 3275 рейсів і перевіз уже понад 105 тисяч пасажирів.

Про це повідомляє прес-служба АТ "Укрзалізниця" на сторінці в Facebook. 

"З 30 листопада минулого року по 30 січня 2019 – це 3275 рейсів! Експрес курсує в режимі 24/7 і перевіз понад 105 тисяч пасажирів", – йдеться в повідомленні.

В Укрзалізниці зазначили, що дедалі частіше на маршруті спостерігається максимальна заповнюваність експресу. "В окремі, пікові відрізки, рейкобус заповнений вщерть. Тому вже зараз починаємо опрацьовувати можливість залучення до роботи на маршруті рухомого складу підвищеної місткості", – розповіли в компанії.

Крім того, менеджмент залізниці аналізує найоптимальніші варіанти зміни графіка курсування експресу саме під той попит з боку пасажирів, який фіксується на сьогодні у той чи інший час доби.

За даними Укрзалізниці, найбільше пасажирів швидкісним експресом подорожує щоп’ятниці, щосереди та по понеділках і неділях. Пік перевезень в інтервалі між 17:00 та 20:00.

Читайте також: Бориспільський експрес перевіз стотисячного пасажира

Як повідомляв Укрінформ, сполучення між Києвом та Міжнародним аеропортом "Бориспіль" Укрзалізниця відкрила 30 листопада 2018 року. Експрес функціонує в режимі 24/7 та щодоби здійснює 27 рейсів.

Квитки на експрес можна придбати в кіосках самообслуговування на вокзалі в Києві. Для придбання квитка за готівковий розрахунок організовані дві спеціальні каси на Центральному та Південному вокзалах. В аеропорту "Бориспіль" квитки можна придбати в касах та терміналах, що розташовані на вході до залізничної платформи. На станції "Дарниця" квитки можна придбати в касі № 2. Вартість квитка – 80 грн.

Цьогоріч Укрзалізниця планує здійснити реконструкцію транспортно-пересадкового вузла "Видубичі" для облаштування на ньому зупинки швидкісного поїзда Kyiv Boryspil Express.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-