Туристичне Прикарпаття вперше презентують у Нью-Йорку

Туристичне Прикарпаття вперше презентують у Нью-Йорку

Укрінформ
Туристичний потенціал Прикарпаття вперше представлять у Нью-Йорку на одній із провідних спеціалізованих виставок The New York Times Travel show.

Українську експозицію на масштабному заході в американському мегаполісі, що триватиме з 25 до 27 січня, презентуватиме Агенція регіонального розвитку Івано-Франківської області, повідомляє Фіrtka.if.ua

"Понад 32 тисячі гостей та професіоналів у галузі туризму відвідали The New York Times Travel show торік. Тож, для Прикарпаття це унікальна можливість презентувати себе фаховій спільноті та заохотити потенційних гостей навідатися на Івано-Франківщину, пізнати унікальний колорит, скуштувати справжню автентичну кухню, поринути в світ гір та фестивалів краю. Наша мета – створення позитивного іміджу регіону завдяки його особливим  атракціям: Карпатському трамвайчику у Вигоді, екстремальним сплавам по Дністру, розробленим маршрутам дикими стежками Карпат. Насправді, наша перевага у тому, що про нас не знають, а невідоме – завжди цікаве", – розповіли представники українського стенда.

Читайте також: На Прикарпатті проклали дві екостежки до водоспаду Дівочі сльози

Роботу українського стенда під гаслом "Discover Ukraine" третій рік поспіль організовує U.S.- Ukraine foundation, партнер Агенції регіонального розвитку Івано-Франківської області.

У 2019 році виставка пройде в одному з найбільших конференц-центрів Jacob K.Javits Center. Учасниками стануть представники із понад 170 країн світу, а 280 спікерів та експертів з розвитку туризму поділяться досвідом роботи та новими трендами ведення бізнесу, розкажуть, чим зацікавити сучасного туриста.

Зазначається, що акцент роботи прикарпатців на українському стенді – розробка індивідуальних турів в регіон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-