У Харкові презентували нові авіарейси до Рима й Мілана

У Харкові презентували нові авіарейси до Рима й Мілана

Укрінформ
Італійська лоукост-авіакомпанія Ernest Airlines відкриває рейси з Харкова до Рима та Мілана.

Презентація нових авіамаршрутів відбулася напередодні в одному з готелів міста, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З 12 березня відлетіти до обох італійських міст з аеропорту "Харків" можна буде тричі на тиждень. Нові сполучення – це чергове підтвердження того, що Харківська область рухається у напрямку економічної інтеграції з ЄС. І те, що пасажирообіг харківського аеропорту зріс за рік на 19%, – це показник того, що Харківщина приваблива і для туристів, і для бізнесу", – зазначив на презентації директор департаменту економіки та міжнародних відносин Харківської ОДА Андрій Колос.

За його словами, відкриття прямих рейсів з Харкова й надалі сприятиме розвитку міжнародних зв’язків.

Читайте також: Харків й Албанію може з'єднати прямий авіарейс

Як наголосив генеральний директор аеропорту "Харків" Володимир Васильченко, спільна робота представників летовища, керівництва Ernest Airlines та ХОДА над відкриттям нових рейсів триває.

За словами директора з продажів і маркетингу Ernest Airlines Массімо Ді Перна, є впевненість у тому, що прямі рейси з Харкова сприятимуть посиленню уваги італійців до регіону.

"Ми прийняли таке рішення, тому що віримо у ваш регіон і бачимо перспективи для розвитку відносин. Впевнений, що наші рейси – це не тільки гарна можливість для туристів, а й додаткова можливість для Харківщини представити себе Європі", – підкреслив представник Ernest Airlines.

Фото: kharkivoda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-